Despre noi

În spatele produselor noastre sta o echipă dinamică, având mai mult de 25 ani de experienţă în domeniul tâmplăriei PVC şi aluminiu cu geam termopan. Activitatea noastră s-a orientat întotdeauna spre performanţă, calitate şi design inovator în domeniul producţiei de tâmplărie termoizolantă. Garanţia calităţii produselor noastre din domeniul tâmplăriei PVC cu geam termoizolant e dublată de profesionalismul echipei.

Consultanţii noştri sunt pregătiţi să aleagă de fiecare dată sistemul de tâmplărie cu geam termoizolator (termopan sau tripan) potrivit cerinţelor fiecărui client şi să satisfacă cele mai exigente pretenţii în ceea ce priveşte tâmplăria cu geam termopan.

Tocmai de aceea FereAstraRoger se bazează pe calitatea germană a profilelor PVC, recunoscute pe plan european şi certificate ISO 9001 şi RAL. În plus, fiecare dintre aceste profile este produs conform standardului RAL Mark of Quality, cea mai înaltă distincţie acordată unui produs de acest gen, de către Institutul German pentru Controlul Calităţii.

În privinţa clienţilor, am ales să promovăm o relaţie bazată pe profesionalism, colaborare, transparentă şi, nu în ultimul rând, respect. Fiecare dintre consultanţii noştri vă oferă cea mai potrivită soluţie în materie de tâmplărie PVC, aluminiu sau aluminiu-lemn cu geam termopan, tripan şi accesorii. Soluţiile alese de profesioniştii noştri reprezintă baza succesului proiectului dumneavoastră. De aceea, FereAstraRoger este produsul ideal pentru cele mai înalte pretenţii.
Fabrica modernă

Fabrica modernă

Astra Roger produce ferestre și uși într-o fabrică modernă dotată cu instalatii si masini automate Elumatec de ultima generatie, asistate de calculator.
Magazin de prezentare

Magazin de prezentare

Vizitati showroom-ul Astra Roger pentru a vedea noile ferestre și uși Veka si Gealan și unde vă va aștepta un consultant pentru a vă oferii toate informațiile necesare.
Consultă un specialist

Consultă un specialist

Consultanţii noștri vă vor oferii cele mai bune soluţii tehnice, estetice, dar şi economice. Consultați GRATUIT un specialist Astra Roger la telefon: 0770 494 160.

Solicită o ofertă GRATUIT pentru produsele și serviciile noastre!

Ofertele de preț se realizează gratuit și nu vă obligă contractual să cumpărați produsele!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
cod de securitate
Invalid Input

Notă: prin completarea și trimiterea datelor sunteți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal