Gealan S9000

Termopan Gealan

Sistemul S9000 este cea mai noua generatie de ferestre realizate de Gealan. Designul inovator si tehnologia vitrajului static STV contribuie la considerabil la reducerea costurilor cu incalzirea si implict a emisiilor de CO2.

Sistemul Gealan S9000 are o adancime mare de constructie, de 82,5 mm, 6 camere de termoizolare in rame oarbe si cercevele si maximum 3 nivele de etansare. Garnitura centrala creste astfel gradul de izolare termica si fonica si protejeaza impotriva curentilor de aer si umiditatii. Astfel, coeficientul de transfer termic este de numai 0,92 W/m2K.

Sistemul STV de lipire uscata a geamului de intreaga suprafata a marginii cercevelei, cu ajutoul unei benzi adezive, a fost dezvoltat de Gealan pentru a transfera rigiditatea vitrajului si a creste stabilitatea acesteia, reusind astfel sa se obtina elemente foarte mari pentru ferestre, chiar si cu vitraje triple. Acestea se vor inchide perfect, chiar si dupa o lunga perioada de utilizare.

Sistemul S9000 ofera si o combinatie de profiluri individuale, numita Gealan-Futura, ce permite crearea de ferestre colorate pentru locuintele pasive, cu dimensiuni de pana la 2,40 metri si un coeficient de izolare termica excelent, de 0,89 W/m2K.

Gealan
  • Adâncime de construcţie 82,5 mm, profil GEALAN cu 6 camere de izolare, fabricat 100% în Germania.
  • Rigidizare standard cu oţel zincat de 1,5 mm – ferestre şi 2 mm – uşi
  • Geam termoizolant dublu sau triplu, grosime pachet între 24 - 52 mm
  • Garnituri gri pentru ferestrele albe şi negre pentru ferestrele color
  • Design modern
  • Feronerie ROTO cu toate punctele de închidere antiefracţie, de înaltă calitate, echipată în standard cu microventilaţie şi mecanism împotriva acţionării incorecte
  • Coeficient de transfer termic până la Uw = 0,64 W/(m²K) * Calcul realizat pentru fereastra standard de teste, 1230 x 1480 mm.

Culori

7 culori standard

și peste 50 de culori la comandă

+ Culori ACRILCOLOR

În cadrul procesului de colorare al coextrudării, corpul de bază din PVC de culoare albă este contopit în mod irevocabil cu sticla acrilică colorată pe durata unei etape de lucru. Din îmbinarea acestor materiale rezultă o suprafață de profil colorată, satinată, care poate rezista fără probleme la influențele atmosferice.

Solicită o ofertă GRATUIT pentru produsele și serviciile noastre!

Ofertele de preț se realizează gratuit și nu vă obligă contractual să cumpărați produsele!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
cod de securitate
Invalid Input

Notă: prin completarea și trimiterea datelor sunteți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal