Gealan S8000

Termopan Gealan
Sistemele Gealan S8000 îmbină designul modern cu cel clasic, elegant. Având o adâncime de construcţie de 74 mm, acest sistem a fost creat pentru a asigura un profil eficient din punct de vedere al costurilor.

În acelaşi sens, principala cameră de izolare are o dimensiune mărită, ceea ce permite instalarea unor armături mai mari. Tocmai de aceea, folosirea eficientă a materialelor şi configuraţia profilului permit folosirea unui singur element de rigidizare pentru toc, respectiv cercevea (oţel zincat cu o grosime de 1,5 mm) şi asigură o înălţime maximă a profilului de până la 2,30 metri.

Sistemul patentat de ventilaţie GECCO permite controlul mai bun al schimbului de aer dintre exterior şi interior, ceea ce duce la un climat îmbunătăţit şi un nivel sporit de confort.

Structura multicamerala este flexibilă, putând fi folosite configuraţii cu 5 sau cu 6 camere de termoizolare. Sistemul de etanşare cu două garnituri contribuie la obţinerea unui coeficient de izolare termică de până la 1,1 W/m2K, în funcţie de tipul de geam folosit.

Peste 50 de culori disponibile, inclusiv nuanţe ce imită lemnul. Sistemul Acrylcolor oferă o paletă bogată de culori şi o rezistenţă dublă faţă de cea a suprafeţei din PVC a ferestrelor albe, inclusiv la zgâriere.
Gealan
  • Adâncime de construcţie 74 mm, profil GEALAN cu 5 camere de izolare, fabricat 100% în Germania.
  • Rigidizare standard cu oţel zincat de 1,5 mm – ferestre şi 2 mm – uşi
  • Geam termoizolant dublu sau triplu, grosime pachet între 24 - 44 mm
  • Garnituri gri pentru ferestrele albe şi negre pentru ferestrele color
  • Design atractiv prin contururi drepte
  • Feronerie ROTO cu toate punctele de închidere antiefracţie, de înaltă calitate, echipată în standard cu microventilaţie şi mecanism împotriva acţionării incorecte
  • Coeficient de transfer termic până la Uw = 0,8 W/(m²K) * Calcul realizat pentru fereastra standard de teste, 1230 x 1480 mm.

Culori

7 culori standard

și peste 50 de culori la comandă

+ Culori ACRILCOLOR

În cadrul procesului de colorare al coextrudării, corpul de bază din PVC de culoare albă este contopit în mod irevocabil cu sticla acrilică colorată pe durata unei etape de lucru. Din îmbinarea acestor materiale rezultă o suprafață de profil colorată, satinată, care poate rezista fără probleme la influențele atmosferice.

Solicită o ofertă GRATUIT pentru produsele și serviciile noastre!

Ofertele de preț se realizează gratuit și nu vă obligă contractual să cumpărați produsele!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
cod de securitate
Invalid Input

Notă: prin completarea și trimiterea datelor sunteți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal