Veka Softline 70

Termopan VEKA 70 SL
Sistemul VEKA Softline 70AD este un profil cu 5 camere de izolare, având grosimea de 70 mm. Forma elegantă a profilului are muchii rotunjite uşor, care asigură suprafeţe atractive, indiferent de metoda de instalare aleasă. Atunci când căutaţi raportul optim calitate-pret, puteţi fi siguri că sistemul VEKA Softline 70AD este alegerea potrivită.

Cu o durată de viaţa de până la 50 de ani (pentru varianta de culoare albă), sistemul VEKA Softline 70AD este disponibil în variantele semi şi necoplanara. Avantajul este ca, folosind profilele VEKA 70AD, putem realiza orice tip de fereastră cu închidere interioară, inclusiv modelele cu culisare în plan paralel, precum şi ferestre care se deschid la exterior.

Mai mult, VEKA 70AD sunt compatibile şi cu sistemul Swingline, pentru baghetă, toc, montant sau cercevea. Fiecare profil marca VEKA 70AD respectă cu stricteţe standardele de calitate RAL Clasa A şi SR EN 12608 de clasa A.

În funcţie de geamul folosit, sistemul VEKA 70AD poate asigură o izolare termică optimă de până la Uw 1,0 W/m2K. Configuraţia sistemului VEKA 70AD permite vitrari între 6-42 mm, în funcţie de bagjeta folosită. Sistemul Softline 70AD poate fi livrat în 50 de culori RAL, inclusiv folieri metalice, placări cu aluminiu sau imitaţii de lemn.
Veka
CALITATE exclusiv clasa A
sistemul de profile VEKA garantează grosimea peretelui exterior de minimum 3 mm conform DIN EN 12608
  • Adâncime de construcţie 70 mm, profil VEKA cu 5 camere de izolare, fabricat 100% în Germania.
  • Profile 100% Clasa A, grosime pereţi exteriori minim 3 mm
  • Rigidizare standard cu oţel zincat de 1,5 mm – ferestre şi 2 mm – uşi
  • Geam termoizolant dublu sau triplu, grosime pachet între 24 - 32 - 36 - 40 mm
  • Garnituri gri pentru ferestrele albe şi negre pentru ferestrele color
  • Design atractiv prin contururi drepte
  • Feronerie ROTO cu toate punctele de închidere antiefracţie, de înaltă calitate, echipată în standard cu microventilaţie şi mecanism împotriva acţionării incorecte
  • Coeficient de transfer termic până la Uw = 1,1 W/(m²K) * Calcul realizat pentru fereastra standard de teste, 1230 x 1480 mm.

Solicită o ofertă GRATUIT pentru produsele și serviciile noastre!

Ofertele de preț se realizează gratuit și nu vă obligă contractual să cumpărați produsele!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
cod de securitate
Invalid Input

Notă: prin completarea și trimiterea datelor sunteți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal